More Website Templates @ TemplateMonster.com - October 10, 2011!

E skive qendres

Ne shpatet e malit Bjelasica egzistojne mundesit e shkelqyera per skijim. Ne sezonen e dimrit shtresa e debores eshte stabile dhe arrijn lartesin prej 1 deri ne 3m, ashtu qe mundeson skijimin nga muaji i Dhjetorit deri ne Prill. Gjatesija totale e shtigjeve te skijimit eshte rreth 15km, ndersa gjatesija kryesore e shtigjeve eshte 4.5km.

Ne qender te skijimit ndodhen: nje teleferike dy-vendesh dhe gjashte-vendesh poashtu dhe tre ski-lifta. Skijimi ne oret e vona te nates eshte ne dispozicion.

Konkursi tradicional i skijimit " Golden Fox " mbahet cdo vit ne malin Bjelasica. Konkurrenca ne Snowboard gjithashtu mbahet cdo vit gjat festivalit te muajit Shkurt.